Fredagssvepet: Vecka 14

Ser man på. Ett fredagssvep. Håll till godo!

På söndag är det äntligen dags. Den sjätte säsongen av världens just nu bästa TV-serie har premiär i USA. Vi får vänta en vecka till här, men sedan är det dags på kanal nio.

Cereal är en fin tidskrift i samma genre som Kinfolk. Det andra numret har precis kommit ut.

Nu så finns IKEA:s Stockholmsserie i varuhusen. Jag hoppas kunna titta snart. Förhoppningsvis är vitrinen lika fin i verkligheten också.

Fina lädersandaler från H&M.

Fredagstryckare. Men videon är inget för känsliga tittare.

Självklart faller jag som en fura för denna teskopa från Svenskt Tenn i min förtjusning för att upphöja de små tingen kring mig. Underbar.

Jag har inte blivit av med min Other Stories-oskuld ännu. Möjligen denna plånbok av Clare Vivier som får mig att ta steget. Så fin.

Paret bakom Green Kitchen Stories har gett ut en kokbok. På önskelistan.

Ett ganska neutralt hallondoftande välgörande (20 kr går till Childhood) läppbalsam från Estelle & Thild. Jag gillar det.

Även detta är en ny favorit. Rose Lip Balm från Herbibore Botanicals/J.levau.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

9 comments

  1. Tackar och bugar! Blir alltid lika glad när jag ser att ditt fredagssvep ligger ute. Vi har lika smak du och jag i mycket.Ha en fantastisk fredag!Kram!

  2. Kan varmt rekommendera plånboken från Clare Vivier. Jag har köpt den i svart (med cool turqouise) inuti. Den där korall-färgade var väldigt neon i verkligheten. Men för 500 sek får man så mycket plånbok, och en CLARE VIVIER liksom (de kostar 2000 sek – minst – på Anthropologies. men då är det ju ÄKTA Clare Vivier!). resten av svepet är också så härligt, som alltid.krya på dig du fina. du är verkligen sjukdomsdrabbad denna vår.stor kram,u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *