Två nya favoriter

 

 

 

På väg ur influensabubblan. Energinivåerna är lika med noll, men man får väl lov att ta det därifrån och sikta uppåt. Det kan bara bli bättre för tillfället. Innan jag blev sjuk för andra gången, anlände lite nya Dermalogicakrämer. I helgen testade jag dem. Jag har använt deras Sheer Tint länge. Nu har de uppdaterat krämen, bland annat med lite mer solskydd. Och jag gillar den. Den är en perfekt dagkräm när man inte vill ha alltför täckande, utan bara lite extra i ansiktet. Primern har jag varit nyfiken på ett tag nu. Och även den är himla, himla bra. Projekt uppdatering av sminkväska är i full gång. Väldigt välbehövligt!

 

4 comments

  1. Skönt att du mår bättre. Jag är ett derma-fan sedan många år, men funderar på att byta tillbaka till en annan vapendragare. Dessa har jag aldrig testat så det kanske slutar med en rokad. (du vet säkert om det, men jerseycomapny.com har både fantastiska priset, snabb service och man får alltid free samples))

  2. Hmm. Har varit sugen på att pröva den nya sheer tinten, använde oxå den innan den försvann.. Måste försöka få tag i ett prov..Känns perfekt nu när våren är på ingång med en lättare kräm. Annars gillar jag Estée LAuders BB kräm, har du testat den?Den är super!Ha en fin helg!/A

Leave a Reply

Your email address will not be published.