Utvalt: J´adore Merci

 

Bloggen har legat nere större delen av dagen, men nu tycks den vara alive and kicking igen. Hej! Hoppas att ni har haft en fin dag!

 

Genom Tant Johanna nådde mig den glada nyheten att franska Merci öppnat webbutik. I spåren av dotterns språkval inför Sexan – tänk att få förhöra vackra franska glosor – och drömmar om Paris. Och så fick man hålla för ögonen när det kom till fraktavgift till Sverige… Såklart att jag vill ha de ikoniska anteckningsböckerna.

 

 

Och de här smått oemåtståndliga medaljongerna med Libertytyg.

J´adore!

 

5 comments

  1. Åh vad bra med alla dessa webbutiker! Världen kommer så mycket närmre då!Har tejp med Libertymönster från Merci inköpt i Paris förra våren.KRAM!

  2. Anna: Åh, vad blev det för skoj :)?!Karin: Visst är det så! Det känns berikande, även om det såklart är extra skoj att handla på plats. Kram

  3. Jag får abstinens bara jag hör ordet Merci. Efter otaliga sommarlov i Frankrike som alltid avslutades eller inleddes med en tur till huvudstaden känns det sorgligt att det var mer än fyra år sen jag var där sist. Just nu konsumerar jag fransk film en masse för att kompensera all fransk frånvaro i mitt liv. Om din dotter behöver extrahjälp kan hon alltid slå mig en pling, dock kan jag smitta av mig med en gnutta Corsikans accent, men det kanske är exotiskt?!

  4. Anna: Haha! Absolut! Och det var verkligen evigheter sedan jag var där – sådär en femton år sedan… Så fyra är lite 🙂 Men när dottern får fart på franskan och jag får repa lite så är vi på g!

Leave a Reply

Your email address will not be published.