Veckans kedjekoll

 

 

I morgon har jag tid för den där kontrollen som vi kvinnor går på var tredje år. Jag tänkte kombinera det med en liten runda på staden. Det är säljstart för Lindex Perfect Party som Penélope Cruz frontar. Cruz är vacker på kampanjbilderna, men det är inget som jag känner mig extra peppad för känns det som. På bilderna ser kollektionen lite – tja trist ut – men det kan ju vara annorlunda i verkliga livet. Hoppas det! 

UPDATE: Den här klänningen i svart blev det i alla fall.

 

 

Jag blir alltid svag för virkat när sommaren nalkas. Ser mig själv som en bohemchic varelse med rader av rasslande armband, långa svepande kjolar och kanske en sådan väska från Indiska på axeln. Vi får väl se hur det blir med den saken. 

 

 

Med tanke på alla returer det blivit till H&M den sista tiden, får jag möjligen införa webbutiksförbud för kläder därifrån till mig… Det är bara det att vår butik är så himla oinspirerande och trång. Möjligen ger jag det en chans till för att titta på denna klänning. Om två månader sitter jag på Kreta, så det gäller att tänka lite semestergarderob också.

 

Fin tisdag till er!

4 comments

  1. Snälla snälla du,du är alldeles för intelligent för att ägna så stor del av ditt liv åt att grunna på konsumtion.Detta är inget påhopp bara en reflektion.Ha det gott

  2. Men visst är den?! För att inte tala om den ute vid Ikano? Lindex är bäst i Ekholmen tycker jag. Av någon anledning?Supersnygg väska, måste gå och kika på den lite tror jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.