Må bra: Låtlista

 

 

Jo, det är ju ändå rätt fantastiskt. Att man bara är några steg från att vara en tränande människa igen. Det måste jag alltid komma ihåg framöver! Fem 2,5 kilometersrundor powerwalk sedan jag hintade om att min målsättning att börja träna förra tisdagen. 12,5 kilometer mer än jag rört på mig på länge, länge. Träningskläderna låg och väntade och med en kombination av envishet och just do it har det flytit på. Nu har jag börjat gå med hörlurar. Det har jag faktiskt inte gjort innan. För tillfället trampar jag asfalt, men slingan i skogen ligger och väntar tills det blir lite mer upptorkat. Kanske blir det endast fågerkvitter då, men jag tycker faktiskt om peppmusiken mycket mer än jag trodde. För tillfället innehåller min lista följande:

* Håkan Hellström: Ramlar * E-type: True Beliver * Petra Marklund: Händerna mot himlen * Da Buzz: Wanna be with me * Timbuktu: Fallskärm * John de Son & Kristin Amparo: Dance our tears away * Darin: Nobody knows * Taio Cruz: Break your heart 

Har ni några bra träningslåtar? Dela gärna med er! Och heja mig! Heja oss :)!

5 comments

  1. För några år sedan när jag jobbade ca 3-4 kilometer ifrån hemmet, då hände det att jag gick dit – eller hem – med E-type i öronen. This is the way! http://www.youtube.com/watch?v=BlKfWUgGUyE Lite tjatig kanske, men bra att gå till.Och Jason ja, den begåvade underbare! Karmakontot – I love it! http://www.youtube.com/watch?v=yoxAAcCPmIkDet gäller bara att inte övertrassera…Annars minns jag, med ett litet leende numera, hur jag som nydumpad, förtvivlad tonåring gick runt, runt, planlöst på stan med U2:s Can’t live with or without you spelandes på alldeles för hög volym i lurarna. Bitter sweet memories. :)Och heja dig!/helena

  2. Jag har också precis tagit tag i träningen igen och ett måste är verkligen bra musik. På min spotifylista finns just nu Waka waka med Shakira, affirmation med Savage garden och Firework med Katy Perry. Musik som jag blir glad av!

Leave a Reply

Your email address will not be published.