Modernt: Casual Rock

 

 Denna vår håller jag på med en mycket välbehövlig restaurering av min garderob som legat på sparlåga alltför länge. Nu har jag dessutom rensat ut massor gammalt, så det är dags för nyheter. I dag känner jag för detta i en casual look med betoning på less is more. Och man kan väl inte annat än att tacka och ta emot när skomodet är fotriktigare än någonsin :). 

Jacka/Inwear, blus/H&M, kjol/Lindex, sjal/by Malene Birger, ring/Lite Kalabalik, väska/Mulberry och skor/Birkenstock. Stilen på dessa plagg finns i olika prisklasser ute i butik denna vår.

5 comments

  1. Victoria: Ja, man får försöka få ihop det med sina önskelistor 🙂 Kul att du gillade!Linnéa: Jamen visst är man sugen. Härliga vår med alla tankar om det nya!Karin: Tack snälla! Tröttnar liksom aldrig på att höra det ;)Victoria: Jo, Birkenstock blir det för min del 🙂 Finheter – kul att du gillade!

Leave a Reply

Your email address will not be published.