Himmelfärd

 

Ack du ljuva maj! äntligen har vi fått lite värme och grönska. Som man har längtat denna gång. Håll till godo med ett Himmelfärdssvep!

Det går mot bröllopstider. Jag ser naturligtvis fram emot lite royalistisk yra lördagen den 8 juni. Förra helgen var det Kiera Knightley som stod brud i Chanel. En himla söt bild på paret. Chanel staring Kiera i kortfilmsformat av Karl Lagerfeld har premiär i dag – lite fransk magi.

Nya Sköna Hem är ett riktigt höjdarnummer om man är ute efter skir försommarromantik. Jag tycker massor om trädgårdsreportagen.

Sweet Pauls barnspecial finns att bläddra i här.

Det är lika magiskt varje år. Den där första vitsippebuketten är något alldeles speciellt. Tryck från Johanna B. 

Favoritreklam från Skeppshult.

Klassiska rottingmöbler från Sika/Artilleriet.

Vee Speers omåttligt populära tavlor från Fotografiska finns i mången hem. Nu kommer det nya projektet Thirteen om en flickas, Speers dotters, vuxenblivande. Vackert.

Nu har jag nosat på några av dofterna från & Other Stories. Detta är min favorit såhär långt.

Rädda Barnens Designshop har fyllt på med nya produkter. Ett perfekt tips i presenttider för att göra gott samtidigt som man handlar en gåva. På bilden vacker keramik av Kajsa Cramer.

En del tidningar koper jag inte alltid, utan när de har snygga omslag. Vogue UK juni kommer definitivt att hamna i min hög.

Jag blir lika gråtmild varje år. När jag hör den här.

Grönskande himmelfärd.

Bild: IKEA via Sötsur.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *