Fabriken: Metalliskt

 

 

 

Ingen rast och ingen ro för oss tappra Fabriksarbetare, men en dag extra fick vi, så det får bli metall även från mig. Min favorit inom den genren nu är såklart Grythyttanstolarna, vars varmförzinkade stativ ger det där karakteristiska gunget som signalerar sommar. Jag njuter varendaste gång. Så länge som jag önskat mig dessa stolar.

 

 

I går blev jag med mina första fikonträd. Att de är fotogeniska har vi sett på alla vackra interiörbilder som vi matats med länge nu. De är sannerligen vackra. Jag hoppas på ett långt liv på vårt trädäck denna sommar.

 

 

Ha en fortsatt fin helg!

 

Bidrag till Fabrikens torsdagsbild.

signature

8 comments

  1. De där stolarna alltså…. de är så fina! Barndomssomrar för mig – kommer ihåg att den gamla sorten vägde bly när man skulle flytta dom men gunget var underbart!

  2. Hej! jeg undrer hvordan du klipper dien fikonträd? jeg har flere men de blir så lange og "slingriga"…lite fikonträd tips inlegg på bloggen please 🙂

  3. Hej, Weronica! Jag undrar var du får din trädgårdsinspiration från? Är det bloggar, tidningar eller är det dina egna ideer? Har du tips på en bra trädgårdsblogg, du har väldigt god smak ser jag, som jag gillar. Stilrent och snyggt!! Hälsn. Rita

  4. Tack för fina kommentarer!Mari: Enkelt svar – ingen aning 🙂 Detta är mina första träd, så vi får se hur det hela utvecklar sig!Rita: Vilken kul fråga! Den får jag lov att återkomma till! Inspiration finns överallt låter klyschigt, men så är det. Några favoriter bland trädgårdsbloggar är Trädgårdsflow och Almbacken.

  5. Lina: Det är vanligt tryckt trä som är laserat med Jotuns terasslasyr i naturgrå ton – rekommenderas varmt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *