Mellan molnen

 

 

Man är ju så grymt sugen. På sommarlivet. Minsta lilla chans och man är där och flyttar, arrangerar och fixar för att sjunka ner en liten stund och njuta värmen. Ack så man behöver det.

signature

5 comments

  1. Verkligen välbehövligt! Jag slängde mig ut på altanen när jag kom hem från jobbet. SÅ skönt att bara ligga i solen en stund. Ni verkar ha det så himla mysigt och fint på er altan (och för all del i trädgården också!).

  2. Åh W, så mycket vackert. Även om jag älskar dina planteringar är jag helt besatt av allt som rör Great Gatsby just nu, din bild är ljuv (sägen man ljuv nu för tiden??) Kanske ljuvlig passar bättre? Vi säger ljuvlig. Har inte hunnit se den än, men snart så.. Snart. Jag tror att de dåliga recensionerna är helt obefogade. Jag kommer sitta trollbunden. Garanterat.

  3. Härlig "klorofylld" bild! Ja inte ska man få höra mig klaga på värmen i första taget – är man en frusen typ är detta underbart!

  4. Sofia: I dag regnar det, så det var sannerligen rätt beslut att njuta lite extra i går :)Anna: Tack snälla du! Filmen skall ses snarast möjligt – måste bara se den! Lätt att bli Gatsby-fierad just nu ja :)Eva: Absolut! Bara att njuta med fullt påslag när värmen väl kommer :)Johanna: Tack snälla! En fin dag till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *