Detta är dagen

 

 

 

Solen ler lite extra åt mig i dag. Efter att ha skrattat gott åt min passbild – hello mugshot gånger hundra – var det dags för en stund på staden med uppdrag att finna en bikini. Jag kan inte säga att det är min favoritsysselsättning direkt, men eftersom vi åker till solen om två veckor så finns det inte så mycket tid att vinka på. I dag hände det. Tänka sig. Och på det första försöket. Nåja, jag provade något hippt i en sportaffär, men där var det bara att le åt min stolta mammabarm i den konstellationen och hänga tillbaka :).

 

 

Abecita på Twilfit. Hello min bikini. Så bra att jag fann dig! Känns som om jag borde köpa en lott. Minst. 

 

 

Hoppas att ni har en fin dag!

signature

6 comments

  1. Härligt! Så fin. Jag har gått runt och småleendes hela dagen just av den anledningen att jag igår hittade en bikini som satt som klippt o skuren. På H&M. För 249 kr.

  2. Dom borde verkligen ha bättre ljus och smalspeglar när man prövar bikinis, för fyyy va de är jobbigt!Men du lyckades alltså, Grattis!Vill gärna se mer av vad som får fälja med dig på resan:)/A

  3. Bikini är svårt att hitta. När man hittat sin modell så brukar den funka i flera år – som tur är så brukar den finnas kvar. Härligt med solsemester! Vi var där förra året och det är sååå fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *