Nio favoriter i juni

 

 

 

Jag inleder denna vecka med att samla nio favoriter i juni.

* Danska Elles numero sex är riktigt bra. Parisspecial och så danska Elle Decoration på köpet * Diptyques fikondoft är min sommarfavorit * När jag firade namnsdag fick jag den lilla prickiga Non funkis av Eva Hild vilket fullbordade min lilla samling av små tennskulpturer. Fina är de * Två budgetfynd som jag gillar extra just nu – klänning från Lindex och halsband från Indiska * Klassisk kräm från Clarins som fungerar fint på sommaren * Nästa månad fyller jag år – högt upp på önskelistan står den vackra karaffen från Artilleriet * Sommarfärger för hela slanten i neonrosa nagellack från Other Stories (säljs tyvärr inte på nätet vad jag ser) och Hipanema på armen. 

Tiden susar fram – på fredag är det skolavslutning här. Fin start på veckan till er!

9 comments

  1. Ännu en doft som jag inte provluktat.. Finns den på NK?Man blir så nyfiken.)Hur som helst, alltid inspirerande collage..som skapar ha-begär;)/A

Leave a Reply

Your email address will not be published.