En sommarhörna för IKEA

 

 

 

I dag är jag gästbloggare hos IKEA:s Livet Hemma. Jag trivdes så bra med min styling så att jag efter att ha sett resultatet med rekvisitan, köpte såväl fåtölj och bord ut till altanen. Jag hade inte riktigt tänkt på att inreda det där hörnet hos oss, men det har blivit en favorit. Uppdrag väl utfört med andra ord :). Väl mött hos Livet Hemma!

 

signature

8 comments

  1. Hej WJag blir helt kär i både fåtölj och sidobord men antar att de utgått i sortimentet nu. Jag hittade dem inte på ikea.seDuktig du är. hälsar Gabriella

  2. Gabriella: Kul att du gillar! Jodå, både Högsten och Sandskär finns i sortimentet nu. Om du kikar inne hos Livet Hemma så finns det länkar där. Ha en fin dag!

  3. Hej!Å så fint. Nu vill jag hem och piffa något bortglömt hörn på altanen. Jag har Sandskär i vitt sedan något år och är mycket nöjd. Gillar att skivan går att bära som en bricka.Din blogg är alltjämt en stående favorit!Måste passa på att höra vad du ska läsa i sommar? Jag brukar finna stor inspiration i inläggen om dina bokhögar. Såg att Mr Ripley dök upp i ett stilleben men hoppas på fler tips : )//Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *