Den vackraste

 

 

 

Som jag har väntat på och längtat efter min allra första egna Sarah Bernhardt-pion. Rosa fluffigheter när de är som allra vackrast. I dag blommar den första av en handfull knoppar. Det känns aningen bitterljuvt när vi skall åka i morgon, men det gäller att njuta med fullt påslag nu. Jag tog in en skönhet som ledsagar min packning i dag.

 

 

Några sistaminuteninköp som läggs ner. Förpackningsnörden i mig kunde naturligtvis inte motstå Alber Elbaz för Lancome så det fick bli en ny mascara. Bodymist från & Other Stories i en favoritdoft för sommaren – Pink  Bouquet – samt solskydd till ansiktet från Dermalogica. Packa, packa :).

5 comments

  1. Oj så vackert. Tänk vad lycklig man kan bli av att ha vackra blommor runt sig. Förstår att du njuter. Hoppas att ni får en helt underbar semester nu! Kram

  2. Pioner är det allra bästa!!! Kan inte få nog! Tyvärr har mina buskar gett alldeles för få blommor i år…lite snopet! Och jag undrar varför…Ha en fantastisk resa!Hälsningar från önMaria

  3. Älskar Lancomes mascaror, men min absoluta favorit, Léxtreme är bortplockad:(Så när det nu var dags för en ny mascara, beställde jag en Benefit som jag läst myckeet om. Hoppas den är lika bra som det verkar:)/A

Leave a Reply

Your email address will not be published.