Hälsning

 

Nu så. är vi snart på resande fot. Risken för ett Instagramflöde med målade tånaglar, sand och olivträd är alldeles uppenbar :). Kika in där om ni har lust – weronicaf. Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin sommarvecka! 

Kram W

signature

7 comments

  1. Tack för att du påminner om piontider! (nedan) Har inga egna, men strax bortanför knuten ligger en park som har ett helt ljuvligt område fyllt av säkert minst 50! olika sorter. Snart, snart, ska jag gå dit och (s)pionera… :)Önskar dig, och din familj, en väl avvägd mix av vila, återhämtning och påfyllning av upplevelsekontot!/helena

  2. Följer dig på Instagram så har sett dina fina bilder från OBC. Följer även Ving som just nu instagrammar från OBC så jag blir riktigt sugen på att åka dit. Senare i sommar kanske…Hoppas att ni har det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *