Hemma igen

 

 

 

Så var vi hemma igen. I vanlig ordning vaknade jag okristerligt tidigt denna morgon. Måste andas lite hus liksom. Och titta ut mot min trädgård som växt sig stor när min blick inte varit där på en vecka. Resandet ger en alltid perspektiv. På det mesta. Tiden på Kreta var värdefull på många sätt. Ett litet glädjepiller att spara på. En kalasstart på sommaren. Tid att komma ikapp sig själv. Nu är vi hemma igen. Och det är fint det med.

signature

7 comments

  1. Välkomna hem! Det har sett helt ljuvligt ut på bilderna! En nyfikenhet – hur funkade handdukarna? Skön sommar!

  2. Välkomna hem!Å va härligt det ser ut! Om några veckor åker vi också till Grekland. Så värdefullt att samla familjen, bara vi, hela dagarna. Med en tonåring i familjen blir det inte mycket tid att umgås på hemmaplan, mycket annat som drar.Mysigt att komma hem till sitt eget hus sen.Blir det Gotland för er i sommar också?

  3. Jamen så är det verkligen! Alltid uppfriskande att byta miljö 🙂 Men att sen få komma hem är en fantastisk känsla!Välkommern hem!Anna

  4. Hej! Vi kom hem från samma resa som ni gjort (samma upplägg och ställe) och det var vår bästa semester någonsin! Stort tack för det, eftersom det var ditt inlägg i höstas om era semesterplaner som fick oss att boka det som verkligen var en toppenresa! Detta att följa inspirerande bloggar har sina fördelar. :)/ Maria

  5. Isa: Tack! Roligt att du följt på Insta!Elisabet: Om du menar hamamhanddukarna, så fungerade de så himla bra! Hela familjen gillade dem mycket. Så smidiga och lätta och torkar snabbt. Nu fanns det badhanddukar på hotellet, men jag använde bara våra för de var så bra 🙂 Rekommenderas varmt!Anneli: Tack! Visst är det så – viktigt med tid tillsammans. Härligt med Grekland – ha de så fint där! Nej, det blir inte Gotland i år för första gången på många år. Jag längtar dit och barnen också lite, så nästa år är vi nog på banan där igen :)Anna: Absolut så! Nu njuter man huset och trädgården lite extra. Tack!Nilla: Detsamma till dig!Maria: Så roligt! Visst är det ett fantastiskt ställe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *