Håkan

 

 

 

Alltså, man skulle ju nästan vilja vara sexton och ta på sig sjömansblus och stå och gråta vid scenkanten. Fast det känns helt okej att den näst sista dagen som fyrtio sitta med ett stilla diggande vid TV-apparaten och liksom dansa inom sig. Så grymt bra. Ett sommarminne att ta med sig. Hjärta Håkan.

Kolla här!

 

Pressbild: John Scarisbrick

3 comments

  1. Håller alldeles med dig. Var lyrisk framför TV:n igårkväll och tänker tillbaka tills för två år sen när jag var på konsert på riktigt. Den Håkanlycka man då känner är nästan inte sann. Den slinker in i varenda liten millimeter av hjärtat. Kram på dig!

  2. Håller med. Gåshud! Fast jag helt missat storheten med Håkan H tidigare är jag nu helt såld, tagen och vill nästan ansluta till hans armé av rödgråtna och skrikande tonårshjärtan. Nästan… <3

  3. Håller alldeles med dig. Var lyrisk framför TV:n igårkväll och tänker tillbaka tills för två år sen när jag var på konsert på riktigt. Den Håkanlycka man då känner är nästan inte sann. Den slinker in i varenda liten millimeter av hjärtat. Kram på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.