Min dag

 

 

 

Jo, i dag är det min dag. Och jag kan med glädje säga att jag firar min fyrtioförsta födelsedag precis som jag hoppades, då jag skrev dessa rader den sista dagen på förra året.

I vanlig ordning blir det ingen nyårskrönika från mina tangenter. Jag väljer att se framåt istället. Med tillförsikt. 2012 blev ytterligare ett år med många tankar på det personliga planet i vågorna av den livskris som jag klassiskt nog har genomgått de senaste åren. Fyrtio år blev jag också. Men vete sjutton – firar förhoppningsvis fyrtioett lite gladare och lite lättare till sinnet.

Och vet ni. Det känns som värsta bästa presenten det. Den allra finaste gåvan från mig själv till mig själv. Fab – and 41 :)! Hipp, hipp!

14 comments

  1. Grattis Weronica! Visst är det härligt att se att "det funkar" även på andra sidan 4:an. Jag börjar mentalt ställe in mig på slutet av den… Hoppas det blev en härlig dag! kram!

  2. Hurra hurra på din egen dag! Hoppas att din dag har varit bra. Hur som helst blir jag glad över din blogg som jag följt i många år – ja sedan "living-tiden"

  3. Stort varmt GRATTIS, på din dag.Härligt att höra, att du är lättare till sinnet.Livet har ju sina svackor och det är bra att kunna berätta det. För det är mänskligt och något som vi alla går igenom i olika faser.Kram Lissen

  4. Som varande en typisk varannandags-krisare 🙂 så vet jag (och visste, när du först skrev de där orden) precis vad du talar om…Det syns att du mår bra och trivs med dig själv nu.Sänder försenade grattistankar i massor åt Ditt håll, kära W!/helena

  5. Bättre sent än aldrig!Stort STORT grattis till dig. Älskar hur din "livsresa" fått dig att känna dig!!Mer sånt åt folket:)Hoppas du fick fina presenter, kanske kan man få kika på nåt;)/A

Leave a Reply

Your email address will not be published.