Sommarens serie

 

Det är inga ljumma sommarvindar denna kväll, utan snarare halv storm här hos oss. Jag roar mig inne med iPad. Helena tipsade om den nya Netflixserien Orange is the new black på Instagram. Jag har även läst gott om den på andra ställen. Nu har jag sett första avsnittet (premiär för hela första säsongen 11 juli) och måste nog genom några till innan kvällen är slut. Storyn om Piper Chapman som skall sitta av ett femtonmånaders fängelsestraff för ett ungdomsbrott fastnar direkt. Jag gillar tonen och den smarta dialogen. Regina Spector gör dessutom signaturen – bara en sådan sak. Det hela verkar mycket lovande!

7 comments

  1. Okej, sitter här och morrar över det katastofala utbudet på tv. KATASTROFALA! Jag blir så upprörd att jag inte ens kan stava. Så – baam – kommer värsta bästa tipsen, som jag också läst om på andra ställen, men glömmit bort. Hejdå iPad, hej Nettan.

  2. Bra med tips på en ny serie att titta på. Mina favvoserier Vampire Diaries och Walking Dead är ju sslut för säsongen och jag får vänta ända till hösten innan det är dags för dem igen.Kram Linda

  3. Åh Weronica, jag saknar verkligen dina inlägg, fastän jag följer dig på instagram.. Din blogg är en av mina absoluta favoriter och har varit så i flera år. Dina fredagssvep är veckans höjdpunkt i bloggvärlden!

  4. Tips-tack en masse för denna serie! Såg nä rdu skrev om den på Insta för nån vecka sen och nu har vi klämt tio avsnitt. Ska snart stänga av datorn och se 11:an. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.