Kläder jag tänker på just nu

 

Vilken fantastisk sommar vi har! Och det är vi så väl värda efter den mörka vintern och våren. även om det är värmebölja och flipflops på, så är inspirationen längre fram. Jag älskar när säsongerna skiftar i magasinen och för tillfället är det mest modescenen som skänker välbehövlig kittling av det nya. Jag kör en kombination av att leta plagg som varar nu på slutrean, samtidigt som det börjar bli dags att investera i nyckelplagg som kommer att bära. Spets har varit stort och fortsätter att så vara. Läge att fynda på rean när det nu är halva reapriset på många ställen. Jag har några plagg från Inwear som kommer att bära in i den nya säsongen – åhléns har 30 % på reapriset på det märket nu. Pärlor syns överallt igen. En klassiker som alltid finns med, men som får glittra lite extra mellan varven. Runt min hals kommer kedjan från Malene Birger att hänga tillsammans med gamla favoriter. Man behöver inte köra ladylike style hela vägen här – tvärtom – klassiska tantpärlor syns mycket i kombination med läder och stickat. Fint tycker jag.

 

 

Zebraprinten har även de tagit över och är numera en värdig motståndare till leoparden. Jag satsar på ett par skor

På tal om Malene Birger – älskar höstens Letter-kollektion. Vid Stockholmsbesöket tidigare i veckan fick en sjal följa med mig hem. 

 

 

Rosa breder ut sig på magasinens sidor som en liten trevlig färgklick mitt i allt det lite mer höstmurriga. åhléns rear ut sina tröjor med cashmereblandning i för 250 kronor nu. Skynda fynda!

Så där ja. Jag kan ju faktiskt blogga fortfarande :). Hoppas att Ni har den bästa av somrar!

signature

6 comments

  1. Tuggummirosa! Älskar den färgen. De zebrarandiga skorna är hur snygga som helst. Har inte kommit in i min höstgarderobsmood än, men nästa vecka då jag är solo hemma i stan blir det farligt. Önskar dig en härlig lördag

  2. Snyggt kollage och mix. Jag börjar längta efter mer svart och grafiskt igen efter en pastellig vår och mycket färger i sommar. Både vad gäller kläder och inredning. Men skönt att sommaren fortfarande är här, fast det regnar här i Göteborg (peppar mig med Känn ingen sorg för mig Göteborg nu;-))Ha en skön dag!Camilla

  3. smicznie grubych ?ciankach, utrzymuj?cych temperatur? napoju, i walcowaty obrys owego naczynia uprzyst?pnia uk?adanie si? wspania?ej pianki na pokrywy kawy.Kawa cappuccino sklep dla plastykow – obs?ugiwana istnieje w fili?ance, tak

  4. serwis laptopów HP Wroc?aw Ze wzgl?du na kredyty okres zachowywanie d?ugoterminowe w regule zawsze winno¶ sprowadza? rezultaty, obok owe wszelaki, kto chce tka? powinien zastanowi? si? nad tym, jak dzia?a na nie niebezpiecze?stwo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *