Sov gott

 

By nord var först ut med de stora screentryckta djuren och har verkligen gett avtryck hos kedjorna. Kopior eller inspiration? Ja, gränsen är i vanlig ordning aningen flytande. Ellos bjuder oss får lagom till skolstarten (finns även ett örngott) , då dygnet behöver vändas rätt igen. Jag trodde kanske inte att detta skulle gå att sälja in till något av barnen, men dottern nappade. Koden 285803 gav mig ytterligare 40 % på priset.

I eftermiddag vankas det bio i regnet. Om en vecka börjar barnen skolan igen. Tänk att jag har en sexa och en fyra snart. Det svindlar lite!

signature

6 comments

  1. Ja det drar ihop sig mot höst! Och svindlande tanke, jag har barn i åk 1. 2 och 4 i år! Nu har vi definitivt lämnat förskoleåren bakom oss!Och de är fina, de där sängkläderna med djurtryck. Här hemma har vi By Nords varg!

  2. Ja, djur väcker något hos en (märkte att jag blev plågsamt Gbg-rolig där), men ett gulligt får kan nog även få stora barn att vilja krypa till kojs. Just påslakan är även våra stora tjejer, på 15 och 11, galet barndomsnostalgiska kring. Mellantjejens favorit är kaninlakanet från IKEA som vi köpte när hon var 5.Ha en skön kväll, eller morgon hur det nu blir:)Camilla/STILITIDEN

  3. Men så synd att de inte hade koll på grammatiken. Det heter "sheep" i plural. Aldrig med -s……… Då hade det ju rimmat dessutom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *