Dagens tips: Zebra

 

 

Att säga att Zebraprint just nu är hot, hot, hot är ett understatement. De randiga djuren från savannen har fullständigt tagit över såväl hem som garderober. Min dotters rum har fått sin beskärda del som synes här. Mina fötter ses traska runt i dessa zebriga pjucks denna höst. Något i mig säger att jag snart skall stanna – det var det där med modetillägg till min klassiska stil som jag skrev om i mitt stilinlägg – men en bricka unnar jag mig i min svaghet för zebra. 399 kr på Ellos – googla rabattkod eller kolla under dina erbjudanden – min stannade på 199 kr. Brickan ingår i Tant Johannas styling Eclectic för Ellos. Snyggt jobbat, Johanna!

signature

11 comments

  1. Kanske blir ett köp..-älskar brickor:) Var kommer soffan i Annas rum från och vad heter den? Den såg nätt och fin ut. Kram Maria

  2. Nilla och Maria: Visst är den fin!Maria: Hmm – jag med 🙂 Brickor är lite som kuddar för mig. Soffan är IKEA:s Karlstad. Hon har tvåsits med schäslong. Kram

  3. Tack för svar! Hur har ni möblerat Annas rum? På en ritning som jag såg länkat till ser det ut som att det är exakt som min dotters rum med både fönster och dörr på samma ställe. Vet inte hur man skulle ställa soffa riktigt.. Hur har ni möblerat med soffa, säng, skrivbord?, förvaring, garderober? kra

  4. Maria: Ja du, det liksom flyter lite grann 🙂 Jag hade en uttänkt möblering för rummet som vi genomförde och som först fick grönt ljus av den unga damen, men i somras ändrade hon på allt och har plockat runt och nu flyter det lite grann. Om man ska ha en soffa så får man kompromissa med ett litet skrivbord. Sedan sitter hon mycket i soffan med bärbar dator. Skrivbordets funktioner har ju förändrats lite över tid. Förvaring finns i stor Malmbyrå från IKEA, men hon har rationaliserat bort en del annat smart – tycker mamman som undrar var alla prylar skall vara om man vill ha det minimalistiskt 😉 Johanna: Väl bekomme! Ser fram emot att se mer från dig framöver!Alex: Du, den är fin den med. Zzzzzzebrig och fin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *