Den sista fredagen i augusti

 

I helgen blir det Chanels Élixir på naglarna. Jag har varit nyfiken på nyansen sedan den kunde beskådas på visningen för höst/vinter 2013. Det verkar vara den perfekta blandningen av rosa och röd som känns uppiggande bland alla mörka och beiga höstnyanser.

Snart på några naglar nära mig :).

Sedan har jag tänkt att köra race med Before Sunrise (1995) och Before Sunset (2004) för att ladda inför den tredje filmen Before Midnight som har premiär på biograf den 20:e september. Jag hade glömt bort hur mycket jag tyckte om de filmerna, innan talet om den tredje kom. Hög tid att se om med andra ord.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

8 comments

  1. Just de’! De filmerna har jag ju också sett och gillat. Man borde helt klart se om dem innan den tredje kommer på bio! Ha en fin helg!

  2. Jag har ett starkt minne av att jag och mitt ex var på biodejt och såg den där första filmen. Tycker mycket om den. Vi var så himla unga och kära då och jag minns att vi blev upprörda över hur de inte gjorde allt för att bli ett par! Vi identifierade oss ganska mycket tror jag eftersom vi också kom från två olika länder och träffades lite sådär av en slump.

  3. De två första filmerna är magiska, bland det bästa jag någonsin sett. Ack, kärleken alltså! Borde också se om dem i väntan på den tredje. Tjuvläst recensioner…verkar mycket lovande!! //Anna

  4. Så fina saker du samlar. Man kan tycka att det är materiella ting, men jag gissar att du liksom jag för något litet hemma får ett glad-pirr i magen bara att titta på dem varje dag. Viktigt att se efter det som är vackert i livet. Och strunta i dumma kommentarer i förra inlägget. Jättefin köksrapport också om jag får hälsa det här. Känner igen lite, har ju döttrar på 5, 11, och 15. Och ofta nu blir det jag och mannen kvar själva vid bordet, men då får man ta det som lite vardagsromantik eller i vart fall tid tillsammans;-)Kram på dig! Ha en härlig lördag när du läser detta. Jag ska gå till kojs nu…Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *