Första söndagen i september

 

 

 

Silver Linings Playbook – för den svenska titeln är ju erbarmeligt dålig i detta fall. Jag har inte sett den. Trots Jennifer Lawrences fall i Dior på Oscarsgalan. Men i fredags – efter att ha sprungit för sommarens värsta skyfall – stod den där på hyllan på Hemmakväll. Anna har fått en grav hangup på zoombies och hade blivit lovad att hyra Warm Bodies. Inget för denna hariga mamma dock, men så log Bradley Cooper mot mig mitt i regnet och helgens film var klar för min del. Feelgood är en sådan sliten fras numera, så man aktar nästan för att ta den i sin mun. Men tro mig – jag mådde himla bra efter att ha sett denna film. Cooper och Lawrence gör en storartad insats. En del av de farsartade spåren kunde jag gott ha varit utan, men lovestoryn mellan Pat och Tiffany den stannar. Så se om ni inte gjort det!

Vinden ylar utanför och kanske blir det något gott med äpplen framåt eftermiddagen. Fin söndag!

 

Bidrag till Fabrikens söndagsbild

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.