Äppeltider

 

 

 

Med september drog den riktigt kyliga luften in. Jag tar med mig Håkan Hellströms hälsning från FB i morse: "Hoppas att hösten flyter på för er. Att vinden blåser er i ryggen och inte i ansiktet". Så kan man också se det. Tänker jag. Och ler lite.

Vårt lilla Alice till äppleträd har tappert givit oss lite frukt även i år. I går skördade jag, aningen rituellt som det gärna blir med ett litet träd, fyra äpplen. Jag gjorde Renée Voltaires Sweet Chocolate Apple till eftermiddagsteet. Barnen grymtar mest åt mina desserter som går i en annan linje numera, men maken, tillika tämligen skeptisk ibland, åt med god aptit. Jag tyckte mycket om detta och kommer garanterat att göra detta fler gånger i höst. 

Happy måndag!

6 comments

  1. Låter spännande! Har inte provat Raw Agave Choklad – hur smakar den? Rätt o slätt choklad eller?Önskar dig en fin höst Weronica, med vinden i ryggen!Kram Cecilia

Leave a Reply

Your email address will not be published.