Bilder, bilder, bilder

 

 

 

Jag loggade in på mitt Pinterestkonto häromdagen. Det var länge sedan nu. Jag började att pinna med stor entusiasm hösten 2011, men slutade efter ett tag då jag kände att jag höll på att slukas upp av det stora bildhavet därute. Nu har jag börjat nosa på det igen. Vi får väl se var det leder. Inspiration en masse finns det i alla fall. Och ens favoritcitat i alla möjliga skepnader. I går fastnade jag för denna minimalistiska variant av Virginia Woolfs klassiska visdomsord. Post livskris. You cannot find peace by avoiding life. Word. 

 

 

Och så gladpiller i form av lookbook för Rifle Paper av Amy Merrick via Honestly WTF. Så vackert.

signature

3 comments

  1. Ja, jag märkte häromdagen att du var tillbaka i pinnandets värld 🙂 Jag kan hålla med dig om att det ibland känns lite övermäktigt med detta hav av bilder och inspiration. Man får liksom kryssa lite. Men dina bilder går direkt in i hjärtat. Kram till dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *