12 comments

  1. Känner nästan lite barrdoft genom rutan här… Gillar de spröda mjuka barren som sedan, med ålderns rätt!, stelnar lite men samtidigt djupnar i färg.Jag fick en av min mamma i december 2004, ja 2004 – den levde och frodades, nåja kanske inte riktigt på slutet – ända tills i våras. Snyft, svårt att skiljas från en så gammal och kär vän.Får kanske bli en ny ung fräsch "granmjukis" nu till advent då? Ska bara hitta den där blomsterchecken som ligger här någonstans…Och polkagrisamaryllis ihop med din blåvita favoritkopp är verkligen en vacker kombination!/helena

  2. Hej Weronica!Tack för tipset ang tidningen. Hittade inte den där men det verkar lösa sig ändå tack vare snälla norska bloggläsare.Vill samtidigt passa på att tacka dig för din fantastiska och alltid så stilsäkra blogg!Fortsatt fin november.Kram Mariette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *