Marant pour moi

 

 

 

Jag har aldrig suttit uppe och bevakat något designsamarbete på webben mitt i natten, men nu klockan 10.00 var det svårt att inte sitta där och försöka klicka in sig i kön genom att uppdatera och uppdatera och uppdatera lite till. Väl inne drabbades jag av klassisk shoppingpanik och stoppade både det ena och det andra i korgen. Vi får väl se var detta landar till slut, om varorna levereras och efter provande med eftertänksamhetens kranka blekhet :). Har ni handlat något?

 

 

Grå basic sweatshirt till mig.

signature

5 comments

  1. Vad köpte du? jag köpte sidenklänningen, hoppas på att det är rätt storlek för man lär ju inte kunna byta 🙂

  2. Jag frestades att köpa några barnplagg men lyckades stå emot till slut. Damplaggen fanns tyvärr inte i min storlek, annars hade jag nog kunnat gå loss ganska ordentligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *