Klassisk jul

 

 

 

Även om jag har befunnit mig i adventsförväntan hela november, har jag ännu inte funnit min väg till säsongens musik. När jag tittade i arkivet fann jag det bästa tipset som jag tyckte så mycket om förra året – Klassisk jul i P2. Kanalen sänder klassisk julmusik dygnet runt 25 november – 10 januari. Så här sitter jag med en sentimental tår i ögonvrån. Igen. Detta är något av det vackraste jag vet.

signature

6 comments

  1. Tack! Underbart, just vad jag behövde. Är hemma sjuk, och piggar upp mig med en kanna glögg-te och Klassisk jul! Nu kör vi all-in på julmys! Ska se till att min man köper med sig en sån där fin en-krans till dörren också.

  2. Matilda: Varsågod!Malin: Krya på dig mitt bland julmusiken! Hoppas att du får hem en fin krans och att du känner dig lite bättre till kommande adventshelg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *