Årets julkalender

Jo, visst är den himla skoj. Årets julkalender. Jag antog att det skulle vara svårt att toppa familjefavoriten Tjuvarnas jul (som jag trodde gick förra året, men det var ju året innan dess, biofilm på g till hösten 2014), men Hedenhösarna får oss att samlas kring lägerelden. Jag måste säga att det är himla mysigt med den lilla stunden på morgonen, innan dagen tar vid. I år är det första gången som barnen inte har en egen kalender för lucköppning. Du behöver inte köpa någon i år, mamma, vi är för stora. Sniff. Men fint ändå att lite stenåldersfeeling får oss att hålla fast vid traditionen i soffan. Jag håller med dig, Anna. Något av decembers roligaste.

4 comments

  1. Åh jag håller med dig, den är fantastisk. Så väldigt rolig och träffsäker och här hemma känner sig såväl vuxna som tre- och sexåringen underhållna av kalendern varje dag. Och den där mysiga stunden tillsammans, nej julen får gärna dröja lite så att det blir kalendertittande så länge det bara går!

    1. Emma: Ja, det är så mysigt att samlas kring något som hela familjen vill se. Kul när de lyckas göra en kalender som lockar alla åldrar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.