Små gåvor i juletid

I dag väljer jag ut några favoriter för de små gåvorna. Vissa har julklappslotterier, andra har som tradition att köpa en liten sak för en mindre summa. Ibland är det lätt att det blir varken hackat eller malet med detta – det är svårt att finna något för en liten slant som kan tilltala många. Här är mina tio förslag som alla kostar runt 150 kr eller mindre, som jag tror tilltalar den kräsne som möjligen är en ännu större mardröm att köpa en liten klapp till. Jag skulle bli glad för dem allesammans.

5013budgetjul1Två klassiker från Svenskt Tenn i form av ekollonglas  och litet glas som många använder till glögg. Om man vill ge något mer, så komplettera gärna med en flaska glögg.

5013budgetjul3Bokstavsbanner i guld från Mokkasin som man bygger sina egna ord av. Perfekt för nyår.

5013budgetjul5Presenter mot fattigdom från Action Aid.

5013budgetjul6

Ljuslykta Kastehelmi/IIttala och skrivbok/Bookbinders design. Te i fin ask/Urban Living och tygbag/Alphabetbags. Bokmärke/Artilleriet och klassiker med omslag av Petra Börner/Adlibris.

Lycka till i julklappsjakten!

PS. Det är lite krassligt läge här, så jag kör race på paddan och tittar i kapp sådant jag missat. Ni måste se denna som Helena tipsade om tidigare i höstas. Vilken pärla!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *