Julefrid

5213juldagen1Jag brukar alltid säga att den 23:e december är min favoritdag i julen, men vete sjutton om inte Juldagen håller samma klass. Den stora dagen har lagt sig och man kan hasa fram i nattlinne. Jag hade sparat ett paket till mig själv med de mjukaste av sockar från Mokkasin. Det perfekta tillbehöret för denna dag med regn på rutorna.

5213juldagen4Så här glad var jag i går framför granen i julaftonsspets och glitter runt halsen. Vi hade en riktigt fin dag här hemma med mycket glädje och god mat.

5213juldagen2Jag fick den finaste av julbuketter och tror minsann att jag varit riktigt snäll under året med tanke på de fina gåvorna som kom min väg. Stort tack!

5213juldagen3Hoppas att ni har det bra. God fortsättning!

signature

8 comments

  1. God fortsättning fina du. Juldagen är verkligen en favoritdag här hemma, då det är helt legalt att hasa runt i morgonrock och äta rester och godis. Ert matrum blev helt fantastiskt fint förresten.

    Kram

  2. Japp. Juldagen är min favorit ;D Då gör jag inte många knop utan varierar mig med att antingen beundra någon amaryllis, granen, se till att äta många clementiner och se film.

  3. Håller med dig. Juldagen! Ingenting som Måste Hända. Barnen kan se filmerna eller bygga med legot de fick. Man kan läsa sin bok, i mitt fall “Skum kanin med ananassmak” som jag skrattade högt åt många gånger. Äta rester, som sagt. Prova nya kläder. Lyssna på ny musik. Tur att det finns en annandag efter den, för ytterligare avjulisering innan den 27:e som känns rätt så vemodig, med den fördelen att försenade julkort kan dyka upp då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *