Realisation på staden

5213nyårsklänningHar ni fyndat något skojigt på rean eller kör ni fortfarande julkokong? Anna och jag var inne på staden en sväng på förmiddagen i dag. Inte så himla mycket folk ändå där vi var. Mellandagsrean är väl inte direkt känd för att vara den allra bästa, men visst fanns det fynd att göra – bland annat dessa på H&M för 100 :-. Jag hade siktet inställt på en klänning till nyår och där blev det mission utfört. Jag hamnar ofta i det svarta när det kommer till lite festligare kläder, men eftersom julaftonen var helsvart ville jag fira in det nya året i något annat. Det blev InWears klassiska Yammie i djuplila för halva priset på Åhléns. Fint så. Med hopp om en fin fredag!

signature

8 comments

 1. Åh, så himla fin! Den vill jag själv gärna lägga vantarna på inför nyårsfirandet. Hoppas jag kommer iväg, sitter och snorar och tycker synd om mig själv över en tråkig förkylning.:(
  Hoppas du mår toppen och att du får en fin helg,. kram Kristin

 2. Det är så fin klänningen! Trånat efter den länge, men jag bor i en liten stad med litet utbud, och är hänvisad till nätshopping. Hur är den i storlek?

  Ha ett härligt gott nytt år’

  1. Den är normal i storlek skulle jag säga. Det är en kroppsnära modell, framförallt från midjan och ner – lite mer rymlig uppåt tycker jag – beror nog också på vilken kroppstyp man är i vanlig ordning. Hoppas att du hittar en fin klänning! Gott Nytt År till dig med!

 3. Men visst är det märkligt att HM i Linköping är så tråkig? Jag handlar en hel del där, både till mig själv och sonen (David Beckham collection…) men köper nästan allt på nätet eftersom våra 2 affärer är så otroligt trista och saknar stora delar av sortimentet.

  1. Jag håller helt och hållet med! Affärerna är hopplöst trista, dåligt skyltade och ursvåra att hitta något i! Skärpning säger jag som också handlar mest från nätet när det gäller H&M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *