Moodboard: Flower me happy

314mimosaBlommor, blommor, blommor. Jag är inte ensam där i blomsteraffären eller på torget bland hinkarna av frestelser. Vi behöver detta just precis nu, så är det bara.

314mimosa3Veckans moodboard och tillika bukett med anemoner, papegojtulpaner, eucalyptus och en kvist mimosa. Den gula färgen och doften gör mig knäsvag mitt i januari.

314mimosa2Flower me happy.

signature

8 comments

  1. Mimosa! Oerhört vackert mot den mörka bakgrunden. Och mina tulpaner som börjar bli så där urblekta, långa och gängliga, med lätt gulnade blad… blir nog till att byta ut dem mot något nytt i morgon! Fredag, yey!

  2. Har precis hittat tillbaka till din blogg efter ett långt uppehåll utan någon speciell anledning. Vill bara säga att jag tycker att du är riktigt bra. Nu ligger du i min favoritlista igen och jag tittar med förväntan in varje dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *