Utvalt: Te från Johan & Nyström

414nyttteOm man är en förpackningsnörd av min kaliber, så är man ju fast i detta redan innan man ens vet vad som är i. De finaste te-burkarna för tillfället kommer från Johan & Nyström. Tre små ord. Jag älskar te. Som tur är motsvarar innehållet det yttre i detta fall. Jag har fastnat för Hallon & Vanilj – en fruktig anrättning som jag tycker om som eftermiddagste. Jag är svårflirtad när det kommer till nya smaker, håller mig vanligtvis till gamla vanliga Ceylon samt Citron, men det här känns som ett välkommet komplement när man vill ha lite mer smak. En ny favorit för mig denna vinter.

414nyttte1Hoppas att ni får en fin start på veckan!

signature

6 comments

  1. Och dina bilder gör nog detta te till godast i världen. Shitpommfritt så snyggt du gör det! Färger, ljus och komposition, jag älskar det!

  2. Jättegullig teburk! Fin copy också, verkligen en fullpoängare. Kul att höra att du också är en förpackningsnörd, då är vi två 🙂 Tänker att du borde gilla min blogg då, den handlar nämligen bara om just förpackningar! Spana in den om du vill ha ännu mer inspiration. http://bloggar.capdesign.idg.se/forpackad/ Tack för en fin blogg med massa inspiration! /Ylva

    1. De finns lite varstans – titta på återförsäljare på deras sida. Online finns de bland annat hos Bagaren & Kocken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *