Veckans collage: Casual at Home

614modecollageFebruari är en nyckfull månad. Ena dagen känner man sig förvissad om att det ändå infinner sig ett visst flow, den andra dagen har en förkylning tagit över en helt. Om jag ser så där collagechic ut i samklang med snörvlet? Well, well… Tröja /H&M (tips från Petra), Jeans/H&M, Zebra är fortfarande still going strong i vår – Linnetopp/Lindex, Lyxinneskor/Flattered, Pläd,/H&M Home, Sjal/My Pashmina, Temugg/Spode och familjens favoritcerat från Lilla Bruket. 

PS

614londonAnglofilen i mig jublar. Jag har ingen av de tidigare utgåvorna, men London alltså. London. We´ll see.

signature

10 comments

  1. Ja, jag visste väl att när jag väl hittade tillbaka till din blogg så skulle jag bli inspirerad. Tack! Kul att vara tillbaka och njuta va dina fina bilder. x towe

  2. Jättefint London!
    Snyggt collage och jag håller verkligen med om ceratet.
    Blondinbellas skor är fina men jag kan inte låta bli att uttala Flattered på samma sätt som Ullared o s v i mitt huvud och då blir det lite komiskt 🙂

  3. Åh vad jag gillar dina collage!
    Londonkartan är fin, dock är det lurigt för mig när norr inte pekar uppåt, ett helgerån lixom 😉

  4. Omg, London….Jag som precis fått tummen ur å lämnat in Paris 2012 på ramning och hängt upp den. Måste nog ha denna ändå….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *