Dagens bricka

614brickaJag pimplar te – tycker så mycket om min nya kanna från Bloomingville – boostar mig med blodgrape och hänfaller till kladdiga beteenden som att ta en stor sked med Hazelnut & Chocolate-crème från Voltaire direkt från burken och doppa i kokos samtidigt som jag tittar på serier på Ipaden och bläddrar i favorittidskrifter med kuddar bakom ryggen. Jag tänder ett blockljus som står på mitt lite dammiga nattygsbord. Kronbladen från tulpanerna singlar ner på sovrumsbyrån. Hortensian hänger med sina överdådiga blomklasar där på fönsterbrädan, men efter att ha badat i vatten en stund så är den fin igen. Anna kommer hem från skolan och bär in en katalog med växthus från brevlådan. Visset och hoppfullt – i samklang. Denna torsdag i februari.

signature

7 comments

    1. Kannan kommer som sagt från Bloomingville och finns med i deras kollektion. Jag köpte den lokalt, men googla loss, så finner du den garanterat. Jag trivs himla bra med den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *