Porter

714porterxJag har frid i min tidskriftssjäl. För tillfället. Det nya magasinet Porter – lyxwebbutiken Net-A-Porters satsning på pappersmedia – är i huset. Jag är en stor fan av deras digitala magasin The Edit som är högkvalitativ modebevakning alldeles gratis. Jag har inte hunnit läsa Porter från pärm till pärm, men de första genombläddringarna bådar gott. Jag tycker speciellt mycket om alla personporträtt och tanken om att erbjuda “a unique global curation of all the most beautiful and interesting things in the world”. Stora ord och behövs det ännu ett modemagasin kan man möjligen fråga sig? Vi får väl se hur det blir framledes, men för nu gillar jag det jag ser. Porter finns att köpa hos Pressbyrån – online här.

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *