Önskningar en torsdag: Triss i svart

1014torsdagsönskningRoses av D.Carlos/Le Kiosk. Maffigt storformat som kräver sin plats. Otroligt vackert.

1014torsdagsönskning1Menorquinas/Pure Love. Japp, jag vill trampa spanskt i sommar. Frågan är om skorna vill sitta på mina fötter. Jag beställer gärna online, men just skor är klurigt tycker jag med mina lite märkliga fötter. Men dessa frestar, ack, ack så fina. Det står att de är små i storleken – någon som testat?

1014torsdagsönskning2Blus/H&M. Jag gillar verkligen H&M:s Premium Quality-sortiment som jag skrivit om många gånger innan. Denna blus i sidenmix ser fin ut även den.

Ja tack till detta säger jag denna torsdag.

10 comments

 1. Hej, hej
  Jag har sandalerna och slet på dem hela förra sommaren, jag ville nästan inte använda några andra skor! Trots att jag sällan vill uppmana till shopping kan jag rekommendera just de här för du kommer alldeles säkert att använda dem!
  Hälsningar
  Susanne

  1. Susanne – de ser ju precis sådana ut – som trotjänare som man alltid vill ha på sig. Skor och jag är ett knepigt kapitel dock, men kanske man skulle chansa i detta fall. Tack för input!

 2. Hej Weronica!

  Ja men visst är de fina 🙂 Dom som har köpt inkl. mig själv har gått upp en storlek och då blir de perfekta! Sköna som få sandaler med mjuk rem baktill… och så fina när de glittrar där nere på fötterna 🙂

  Vad kul att du gillar dem!

  Kram Anna

 3. Så himla kul att du visar D Carlos just idag, den har vi nämligen vårstylat med idag. Snart får du se:) Tack för att du länkar till oss! kram

 4. De sandalerna (Mallorcasandaler) var väldigt populära på västkusten i somras men de passade inte mina smala, platta fötter. Vad har du för fötter? kram C

 5. Hej Weronica!

  Jag måste slänga in en fråga som inte på något sätt har med dagens inlägg att göra. 🙂 Du har ju gjort ett underbart jobb med er trädgård, och skapat den där känslan av rum och av lite lantlig atmosfär som jag gärna vill åt. Jag tror att vi har liknande tankar kring vad vi vill uppnå med vår trädgård och drömmer om slingrande gröna växter, kryddor och grusgångar.

  Vi flyttade till ett nytt (eller snarare väldigt gammalt) hus nyligen och nu är det dags att ta tag i trädgården. Visst har du haft hjälp av en trädgårdsarkitekt? Har du några tips och råd, och kanske allra främst några namn och rekommendationer att dela med dig av i det arbetet? Vi tänkte ta hjälp av någon för att få de stora dragen på plats av någon som kan.

  Du får gärna maila mig om du inte vill lämna ut allt här. Och förresten, tack för tipsen om var du köper dina blommor i stan! Själv tar jag en tur förbi torget idag tänkte jag. 🙂

  1. Jenny – sorry för sent svar, men bättre sent än aldrig:) Jag skrev ett stort trädgårdsinlägg i går – kanske kan du få en del där. Som sagt – grundformerna tog vi från trädgårdsanläggaren, men jag klickade inte riktigt med honom. Om du vill ha namn ändå, så hör av dig. Fin helg!

 6. Hej! Skorna är underbara men som många sager här och även I webshopen att man ska gå upp en storlek upplever inte jag. Tvärtom, jag fick recommendation av butiken att ha samma storlek som jag brukar för de töjer sig mycket och det är précis vad jag har upplevt. Så mitt råd är faktiskt, samma storlek som vanligt.

  Jag skulle också vilja veta om du har haft professionell hjälp med att skapa din fantastiska trädgård. Precis så vill jag också ha det!!

  Kram från Anna I Skåne

Leave a Reply

Your email address will not be published.