Happy Friday med Äng

1014änggrönVasen Äng av Eva Schildt för Klong är en favorit som ännu inte finns i vårt hem. Sedan lanseringen finns den nu även i en mindre variant och på Möbelmässan visades den upp i en ärgad grön version (Pressbild: Klong) förutom mässing och svartbets som redan finns. Vackert skulpturalt för de kära, kära blommorna.

Trevlig helg till er alla!

8 comments

 1. Jag fick den lilla i mässing i 40-årspresent 😀
  Den är himla fin! Jag får bara skärpa till mig på blomfronten också…

 2. Den är riktigt fin den där! Och likaså de fina blommorna… Ack ja, blommor, blommor, det enda som verkar uppehålla mina tankar just nu 🙂

  Trevlig helg Weronica!

  Anna

 3. Jag har den i mässing, en riktig favorit! Fick syn på den i Norrgavels skylt i höstas och blev kär:) Är bara lite rädd att den ska bli lika poppis som Svenskt tenns Daggvas som det känns som om “alla” har – fånigt tänkt, jag vet:)

 4. Så fin den är! Dessutom räcker det med att endast sätta några få blomkvistar i den eftersom vasen i sig är ett konstverk. Fin helg önskar jag dig!

 5. Fick den stora i mässing i present när jag fyllde 40 nyss – precis som jag önskat mig! En vacker vas som tack vare konstruktionen kommer att kunna användas ofta och även till några få blommor från trädgården. Kul att den är poppis och prisbelönt men jag kan hålla med På Selmas gata…

Leave a Reply

Your email address will not be published.