Veckans collage: Graphic Love

Det är mycket grafiska mönster i vårmodet denna säsong med lite sextiotalsvibbar, men även med inspiration från konstens värld. Jackan föll jag pladask för och är detta möjligen våren då jag kan siktas i ett par vita byxor och terapitänka bort alla potentiella fläckar?! Well, well, vi får väl se:).1314modecollage

Jacka/InWear, tröja/H&M, byxor/Flash (som har stort sortiment för långa ben – hurra för det), scarf/Malene Birger, väska med fint blänk i/H&M och skor WERA/Åhléns. Jag brukar köpa en kulör av Chanels säsonglack och denna vår lutar det åt Tapage. Ett doftprov senare – tack Karin – och ja, Flowerhead är en riktig blomsterexplosion att möta våren i. Så stötte jag på detta klassiska Diana Vreeland-citat i ett magasin. Så sant.

1314modecollage1

8 comments

  1. Karin – definitivt på önskelistan, även om jag förmodligen har uppfyllt min parfymkvot för ett bra tag framöver:) Ska du investera?

   1. Jag har en La tulipe och en Pulp som jag “först” ska göra av med. Och La Tulipe går åt snabbare än Pulp för min del…

    1. Och jag fick en INFLORESCENCE i julklapp, förutom tulpanen och pulpen, så jag får spraya på jag med. Pulp är lite tyngre och mer speciell – även om den är perfekt ibland, så jag använder tulpanen mest av de två jag med

  1. Ja, vi får se om jag tar vitbyxsteget:) Citatet är klockrent tycker jag och denna coola kvinna också!

 1. Ååh jag som letat en svart enkel läderväska.. inte tänkt på att kolla på H&M. Den där är perfekt, tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published.