& Weekends # 2

Tänk att det blev fredag även i denna vecka. Snön försvann lika snabbt som den kom. I dag vankas strålande vårsol här på mina breddgrader. Innan den avnjutes, serveras härmed & Weekends andra inlägg. Håll till godo!

13weekendJomen, en bukett blommor, linnekavaj och några fina armband – Lägg din hand i min. Fin bild från Skultuna.

Kan man få nog av svulstiga välspelade påkostade brittiska kostymdraman? Nej, det är väl ändå inte möjligt. I morgon är det dags för andra säsongen av Mr Selfridge på SVT. Jag kurar ner mig i fåtöljen med en kopp te, of course.

Det vankas lunch på staden med vän. Något av det bästa en helg. Gammal favoritbild från Harpers Bazaar 1995.

13weekend3Bästa fredagstonerna just nu.

13weekend7Sprillans nya Cover med fint omslag. Och ännu en gång ser man hur himla fint det är med spetsigt till basic.

Sommartid på söndag. Fram med tiden. Hello ljuset. Bild här.

Helgens film får bli The Great Gatsby som är nyhet på Netflix. Jag var så himla pepp på den när den kom, men jag kom aldrig i väg, kanske mycket beroende på de svala recensionerna. Men nu är jag mer än redo för att i alla fall njuta glittrande tjugotalsmiljöer.

13weekend4Tid att tända ljus och släcka annat. Barnen pratar fortfarande om när vi lekte med en ficklampa (batteridrift är möjligen inte jordvänligt, men det fick gå) i sovrumstaket när de var pyttisar under en Earthhour. Troligtvis svårt att locka dem till skugglek i morgon, men några extra ljus tänder vi traditionsenligt. Ljusstakssamling/Svenskt Tenn.

13weekend9Hur jag än gör känns det svårt att överträffa förra veckans blomsterprakt här hemma. Tillfällig njutning är de snittblommorna, men de är mitt lördagsgodis.

13weekendhearts

Med detta önskar jag att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

4 comments

  1. Jag har inte tidigare orkat 😉 kommentera något, men nu blev jag lite nyfiken;
    Vad tyckte du om Gatsbyn?

    Själv tyckte jag mycket om all glittrande och den visuella delen, men annars… ja, jag blev lite beskymrad om jag hade läst samma boken.

    Ha en fortsatt trevlig vecka!

    1. Pia – Vet du – det blev inte av som jag hade tänkt. Jag fastnade i Expeditionen istället, så jag får lov att återkomma när jag kikat. Det låter lite tveksamt som sagt – men man kanske kan titta mest på glittret. Fin vecka till dig med! Och så kul att du kommenterade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *