Veckans collage: Kimono – My way

1514modecollageJo, det var ju det där med Kimono. Nu har jag som sagt beställt hem en från H&M. Bohemchic i min klädstil har jag väl egentligen aldrig varit, även om jag gärna är det i anden. Jag tänker mig istället något sådant här när jag förhoppningsvis skall sporta Kimono senare i vår. De korta och vida ärmarna lämnar fältet fritt för utsmyckningar – och eftersom armband är min grej så tror jag att det kan bli riktigt fint.

Kimono och topp/H&M, byxor/Flash, sjal/COS, armband/Other Stories, väska/Åhléns, skor/Vagabond och nagellack nr 825/Loréal. 

signature

7 comments

 1. Lika snyggt och inspirerande som vanligt! Får jag fråga vilket program du använder för att göra dina kollage? Skulle vilja knåpa ihop något liknande till min blogg men får inte till det på något snygg sätt.

  Hälsningar Ida

  1. Tack snälla! Jag gör collagen i Photoshop, men det finns även enklare program om man är collagesugen. Jag jobbade länge i Elements. Har du kollat Polyvore förresten? Där kan man bygga ihop finheter också online. Fin onsdag till dig!

 2. Tack för tipsen! Ska genast kolla upp elements och polyvore. Jag har faktiskt Photoshop men har liksom aldrig blivit vän med det utan tycker mest det är komplicerat. Det är nog bättre att börja med något enklare tror jag så att jag kommer igång.

  Tack än en gång!

 3. jag älskar kimono, och sitter just nu i en ny rackare, med mönster dessutom. Jag matchar med armband (hade gärna haft nagellack, men lägger tiden på bloggläseri) righta byxor, låga converse och snyggt löst linne under.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *