WEAR READ WANT NEED: MAY/14

2014wanties

Sjutton, så stod där en klassisk bloggsvacka så här i början av maj och bara slukade mig. Glufs, glufs liksom. Det är bara att kasta sig ut igen. Jag är inte rädd. Jag kan blogga. Jag är inte rädd. Jag kan blogga. Typ. Denna måndag fiskar jag upp kategorin WEAR READ WANT NEED som drog fram i bloggosfären i december. Och den är ju skoj även i maj – så den får det lov att bli i dag – med fokus på flärdfull lyx. Kanske precis vad som behövs just precis nu faktiskt.

WEAR: Jag tycker om maxiklänningar och just nu finns det massor att välja på ute i butikerna i alla prisklasser. I dag tittar jag på en lyxig variant i siden från Inwear. READ: Den här fina boken har jag haft med förut – snyggaste omslaget – och påläst modeläsning. Ja tack. WANT: Har ni också en lista på saker “någon gång” ?! Här talar vi om klassiker och investeringar som man får önska sig till speciella tillfällen. Högt upp på min står Cartiers Eternityring. NEED: Behov är för all del alltid relativt, men några riktiga sommarskor behöver jag. Liksom Frida är jag imponerad av Elin Klings nya satsning Totême. Klassiska kläder med fin skärning och det lilla extra. Repsandalerna exempelvis. Himla fina.

10 comments

 1. Heja dig! Vad duktig du är. Jag behöver såna här inslag med snygga grejer – mitt i det allvarliga livet.

  1. Tack för feedback, Karin! När jag ser det så, så blir jag genast peppad till att producera vackra saker till dig och andra!

  1. Fin vecka till dig med, Nilla! Inspirationen kommer och går i vanlig ordning – man får fånga den när den väl infinner sig:)

 2. Snygga sandaler, skulle gärna slå till på ett par. Men, är de sköna tror du?

  //Elisabeth

  Och ja, du kan blogga, superbra dessutom.

  1. Elisabeth – stort tack för fina ord! Sandalerna – vet inte något om komforten. Fina är de och tillverkas tydligen av någon som jobbat med materialet i trettio år. Kan nog tänka mig att det finns klämpotential av repen – i alla fall på mina märkliga fötter – men så är det med de flesta skor för mig. Ser ändå hoppfullt ut i detta fall tycker jag!

 3. Känner igen den där känslan när det plötsligt inte finns ett endaste dugg att blogga om. Som tur är kommer man förr eller senare ur de där svackorna däremot. Jag är glad att du gjorde det så fort, du inspirerar ju nämligen oss läsare helt fantastiskt mycket! Heja dig!

  1. Så är det, Hanna. Det går upp och ner med den kära, kära inspirationen. Tack för pepp!

 4. mmm säger jag om ringen från cartier och maxiklänningen faller mig också i smaken och… ja det mesta faktiskt. och så såg jag att du också ska på samma bloggevent som jag. ska bli kul att ses irl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.