Utvalt: Dagens fyra * Summer essentials

2514fyraDen solklara favoriten bland de svenska modetidningarna är Styleby. Precis som det sades på Instagram i går – “som de danska tidningarna, fast svensk”. Det nya numret kommer ut i affär i morgon – perfekt strandläsning framöver. Jag har snabbläddrat och tycker i vanlig ordning mycket om plocksidorna, listan, trendsvepen, att titta in i andras garderober med mera. Som sagt – bästa svenska modemagasinet just nu.

2514fyra1Sommarens flippisar. Lite varmare omgivningar också tack. I går fick jag stoppa in fötterna i dunsockar här inne, efter att ha blottat fötterna vid lite kvällsplantering. Hu.

2514fyra2Jag älskar att titta på bilder när man packar. Det är något med stämningen inför resan, urvalet och den nyfikna i mig som slås samman här. Ulrika på bloggen Seventeen Doors är på väg till Grekland med snyggpackning där även några av mina favoriter syns – bland annat parfymen, tidningen och handkrämen. Trevlig resa, Ulrika!

2514fyra3I min packning till Gotland – två ynka veckor kvar i dag – kommer bland annat en doft av Papaya finnas. Bodyshop frestade med bra priser på sin realisation, så denna smörj och duschkräm får det bli i sommar.

Med hopp om en fin tisdagskväll!

2 comments

  1. En klockren dagens 4.

    Kanske jag ska ta och ‘härma’ imorgon …

    Ha en finkväll och japp, en Styleby blir det imorgon också.
    u.

  2. TACK Weronica! Och tack för tidningstips, finns den inte på Arlanda klockan 06.00 i morgon bitti så blir det kris…
    Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.