Sju blommor

2514midsommardukningenDet blev sannerligen en kylslagen Midsommarafton i går. Vi firade inomhus hemma hos oss med goda vänner. Maten smakade galant, samtalen flödade och timman blev sen – precis som det skall vara för att jag skall trivas en dag som denna. Till dukningen gjorde jag små dekorationer med tema sju sorters blommor. Varje kuvert fick ett glas med en liten bukett och en flagga. Ett enkelt tips att knyta an till Midsommarens tema och frigöra den mesta av bordsytan till annat än blommor. I dag ser jag fram emot en lat dag utan några måsten alls. Hoppas att ni har det bra!

signature

3 comments

  1. Vilken trevlig idé med små vaser med blommor och en liten flagga, hoppas att jag kommer ihåg det nästa midsommar! Tack för tipset!
    Bästa hälsningar, Kristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *