Elva år

2614födelsedag

I dag firar vi Henriks elvaårsdag. Tänk att min lilla pojke har blivit så stor. Jo då, det är alla mammors rätt att bli nostalgiska en dag som denna, eller hur?! Hipp, hipp, min kära Henrik!

2614födelsedag1

signature

7 comments

 1. Grattis 🙂 mamman och pappan bör ju också gratuleras (om ön mer blygsamt) dagen då de blev föräldrar till just denna lilla människa 🙂

  1. Tina – precis. Man är så glad och tacksam över att just denna fantastiska lilla människa kom till just oss. Sniff.

 2. Så mysigt! Vi firar 11-årsdag på onsdag, nedräkning pågår för fullt. Däremot är önskelistan ganska tunn, med förklaringen “jag tycker liksom att jag har det väldigt bra”. Nåja, vi ska nog hitta på något åt honom. Har du (eller Henrik) några vinnande tips så får ni väl dela med er! 🙂

  1. Härliga firartider detta, Jenny. Jag håller med – det är himla svårt. Sonen är också mest nöjd med det han redan har – förvisso en fin egenskap – men visst är det skoj att hitta på något extra vid födelsedagar. Här blev det mest pengar som sparas till större investeringar, några önskade filmer samt två Tintin-saker som han blev väldigt glad över. Hoppas du hittar något fint till din kille!

 3. Vilka vackra bilder du bjuder på idag – det fullständigt osar sommar om dem! Och vilken härlig dag, att fylla elva är stort. Både för barnet och föräldrarna, extra speciellt när det är ens minsting som gör det. Jag har en tendens att bli väldigt gråtmild dagar som dessa – så många tankar, så många minnen och funderingar på vad som varit och vad som komma skall. En finfin fredag och födelsedag önskar jag dig och sonen.

  1. Ja, Victoria – lite sniff blir det onekligen en dag som denna. Tack snälla! Hoppas att även du får en galant dag!

 4. Jamenvisst har vi rätt att bli aningen nostalgiska på barnens födelsedagar,
  Gratta DIN Henrik & ha en fin fortsättning på födelsedagen.

  Kramar till den stolta modern, bra jobbar för 11 år sedan:) //Åsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *