Äntligen lite sommarfeeling

2614äntligensommar

Snacka om att man är svältfödd med väderläget som är för tillfället. Så fort det blir minsta chans till lite sommarliv, så riggas allt upp. Att passa på har fått en lite ny mening denna kalla juni. Här har vi – just precis nu – en sällsam värmepuff. Fram med jordgubbarna. Fram med grillen. Fram med sommarläsningen. Upp med benen högt på en stol. Här skall njutas koncentrerat fullt ut liksom:). Triss från staden – Chanels Tutti Frutti, vackra Emily Blunt på Harpers Bazaar UK  samt en i sommarpockethögen – Tigrar i rött väder av Liza Klaussmann där jag föll för omslaget – och löften om släkthistoria på USA:s östkust. Sommarfeeling – som jag tycker om dig!

signature

4 comments

  1. Sommarläsning.. Ett ord att älska!

    Folk verkar ovanligt bekymrade över vädret i år. Jag tycker det är ungefär som vanligt, räknar alltid med regnskurar och viss “kyla” i juni. Pessimisten inom mig kanske 😉

    1. Jag är ju ingen soldyrkare alls, så jag lider inte så fasligt, men för att hänga på altanen under parasollet och få den där riktigt härliga skuggan och kvällarna när man inte vill gå in – ja, har fått lite för få sådana hittills känner jag:). Sommarläsning ja – Mmmmmm. Alla förhoppningar, listor och högar. Samma här – älskar det! Fin kväll – med aningen sol då kanske:)

  2. Tack för härlig sommar inspiration! Älskar din blogg som är vacker och stilren, med massor av härliga och sköna tips. Gillar också dina bra boktips! Ha en skön kväll/Rita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *