Utflykt till Stockholm

Jo, är man lantis och har bestämt sig för att åka till Stockholm (fler bilder på mitt Instagram @livingbyw) en viss dag, och så visar det sig att just den dagen skall bli den varmaste på hela året, jo, då åker man ändå. Anna och jag åkte upp med mina föräldrar och det var himla trevligt trots – eller tack vare – all sol. Stockholm är så sommarvackert dagar som dessa med allt glitter i vattnet. Anna hade övertalat sin morfar att följa med in på Hollister – denna hägring för små damer i hennes ålder. Förra sommaren var jag med och det var – kaos. Trots dessa förespeglingar fick hon med sig min pappa som gör så mycket annat hellre än går i affärer. I går gick allt galant :).

3214zetasEfter Innerstad, åkte vi ut till ett stekande hett Ulriksdals, innan vi landade på Zetas som med sina stora träd och lummiga känsla kändes som rätt ställe att vara på när temperaturen var en bit över trettio grader. Jag älskar att sitta uppe på caféet och riktigt känna årstidsväxlingarna. Det blir så påtagligt just här när man sitter och tittar ner på trädgården. Anna-Malin på vackra bloggen Helt Enkelt har precis varit här också om ni vill se fler bilder.

 

3214ljusstakeTrots – eller tack vare – allt beror som bekant på hur man väljer att se på saker och ting – alla nyheter i butikerna, blev det istället något från min stående önskelista. Jag hamnar ofta där numera, i linje med vad Ann-Charlotte skriver om inne på favoritbloggen Stiliga Hem. For the love of – klassiker.

Fin tisdag kära bloggläsare!

signature

8 comments

  1. Självplocket är mäktigt – så roligt att se det. Växthusen var varma såklart och även de öppna fälten där solen gassade på. Men vem kan hindra en grön entusiast från att insupa inspiration – ingen :).

  1. Absolut – låter som en plan. Alla tre gyllene är så fina – Zeta, Rosendal och Ulriksdal – olika karaktär alla tre och en upplevelse för sinnet!

 1. Jag har aldrig fått möjlighet att besöka Zetas men efter alla fina bloggares härliga bilder därifrån, så skulle jag mer än gärna vilja göra det.

  Kammarljusstaken är ju fantastiskt fin!
  Själv fyndade jag en ängel från Skultuna på loppis idag! Tro det eller ej 🙂
  Ha det fint!

  1. Ja, det är himla fint där – passa på vid tillfälle – en oas är det. Åh, grattis till fyndet! En sådan skulle jag bra gärna vilja ha jag med. Fin dag till dig!

 2. Så roligt med Zetas! Har aldrig varit där men har stor lust att åka dit. Lantis? Kommer inte du från Linköping? Jag läste där i fem år. Fint!

  Ljusstaken, vacker!

  1. Haha! Jo, lantis i själen i alla fall sedan uppväxten i en liten by här ute på östgötaslätten :). Klart du skall till Zetas framöver, Lina. Himla fint är det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *