Höstkläder: Graphic Love

Nej då, jag vill inte åkalla hösten rent vädermässigt ännu, men när man ser på kläder i butik och vad som lockar för tillfället när man ser framåt – ja då väntar detta bakom dörren. Jag kickar väl igång med det första modecollaget för säsongen helt enkelt. I dag blir det klassisk grafisk kärlek.3314modecollage

Topp och Cardigan/H&M, mina favoritbyxor (med extra benlängd) från Flash i ny grå nyans, väska från Åhléns, scarf/By Malene Birger, boots som jag tänker mig prova vid nästa stadsbesök/Vagabond samt en nudenyans i höstens kollektion av nagellack hos Chanel – Secret.

Fin start på veckan!

7 comments

 1. Åh vad jag gillar dina collage. Jag är bara inte rustad eller förberedd på hösten ännu…
  Kul att se nya Chanellacket. Jag blev intresserad av färgen Atmosphere (629) i samma kollektion. Måste spanas in IRL i höst!

 2. Äntligen!
  Jag har längtat och väntat på dina fina modecollage!
  Du lotsar mig genom djungeln.
  Tack för att du fortsätter blogga i gammal god anda.
  /Sara

  1. Sara – tack snälla för så fina ord! Jag blir peppad till fler stordåd inom genren framöver!

Leave a Reply

Your email address will not be published.