Tamburmajor

3314tamburmajorSå kom den då i ett stort paket – tamburmajoren som jag beställde från Artilleriet i juni. Den står ute i hallen nu, sådär lite främmande och skinande. Dess omgivning ser lite bedagad ut, sådär som det blir. Helt plötsligt ser man sommarens skohögar, barnens korgar som behöver tittas genom inför skolstarten på torsdag, några strandväskor, trädgårdsredskap och en hel del annat smått och gott. Jag närmar mig lite grann och provar att hänga på mina saker. Jodå, ståndsmässig förvaring för dem. Och man borde möjligen se till att få styrfart på övriga hallen också. Som sagt – blickarna dras inåt igen efter allt utomhusliv. Allt har sin tid. Och nu har jag en stilig major i hallen.

signature

7 comments

  1. Så himla fint. Jag har klämt på många majorer i soppar – det vimlar av dem på loppis, men tyvärr är min hall på tok för trång och liten. Men vårt nya sovrum kanske kan få sig en major. Blev hur som väldigt inspirerad av din fina bild!

    1. Och jag har inte sprungit på en enda – å andra sidan har jag inte varit någon särdeles god loppisjägare i sommar. Kan tänkas bli galant även i sovrum tänker jag. Tack för fina ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *